Als stenen konden spreken (op de Brink)

Bezoekerscentrum Mar en Klif

De Brink 4 - Oudemirdum Plan je route

Wat was Verhalenavond vorig jaar een succes in Oudemirdum! Verhalen, acts, gedichten, geschiedenis, livemuziek, een drankje, een praatje, kortom: een Brink vol gezelligheid.

We hopen er dit jaar, samen met jou, weer een bijzondere avond van te maken. Een avond om elkaar te ontmoeten en verhalen te delen, in het bezoekerscentrum en buiten bij het kampvuur op de Brink.

We zoeken voor de avond nog vertellers, muzikanten en toneelspelers (aan de top of in de dop). Dus heb jij een verhaal of gedicht dat je wilt delen? Een liedje of act die je wilt spelen? Stuur dan een mailtje naar sabine@marenklif.nl. Het thema van Verhalenavond is ‘Als stenen konden spreken’.

Kortom: een mooie avond beleven? Kom dan 15 november naar de Verhalenavond op de Brink en bij Mar en Klif, gelegen aan de Brink.

 

je bent welkom op 15 november 2019

Bekijk de verhalen En plan je bezoek

Op deze website verzamelen we alle verhalen en vertellocaties. Raadpleeg de landkaart of locatielijst voor verhalen in jouw omgeving. Zo kun je gericht op pad. Naar welke verhalen ga jij luisteren op 15 november?