Leuker dan jezelf…

Hervormd kerkje Goënga

Hege Wier 28 - Goënga Plan je route

Een muzikaal verhaal met verhalende liedjes.

‘Leuker dan jezelf…’

Vorig jaar deden zij met de verhalenavond mee in hun woonplaats IJlst. Maar als u dit jaar Kees en Joke weer wilt horen en zien moet u naar Goënga.

Joke staat bekend om haar geheel eigen visie betreffende o.a. managers, de eeuwig jong hype, smartlappen, smartphones, Kerststress, ouder worden, Happinez vrouwen en relaties…
Gitarist Kees van den Engel en chansonnier Edouard doen deze avond ook een duit in het zakje. Fransman Edouard is 46 jaar jong, woont sinds 2002 in ons land en is sinds een tweetal jaren professioneel zanger. Hij leeft voor de muziek en van wat de muziek hem brengt. Hij is charmant, grappig en heeft een wonderschone stem. Gitarist Kees is ook charmant, iets ouder dan Edouard en hij was in zijn werkzaam leven muziekdocent. Hij is (nog maar net) met pensioen en zou dus in ruste moeten zijn… Maar hij zorgt, tussen de buien van Joke door, voor úw broodnodige rust.

Aanvang: 20 uur

Locatie: kerkje Goënga

Adres: Hege Wier 28, 8628EM Goënga

Na de voorstelling is er voor de liefhebber nog een gezellige ‘nazit’

 

je bent welkom op 15 november 2019

Bekijk de verhalen En plan je bezoek

Op deze website verzamelen we alle verhalen en vertellocaties. Raadpleeg de landkaart of locatielijst voor verhalen in jouw omgeving. Zo kun je gericht op pad. Naar welke verhalen ga jij luisteren op 15 november?