De burger en de politie

Next Generation i.o.v. de Nationale Politie

Moleneind Zuidzijde 77 - Drachten Plan je route

Voormalig politieman en verhalenverteller Tjeerd de Walle vertelt levendig over zijn belevenissen bij de politie. Verder zorgt uw koffiebeker voor gespreksstof. Benieuwd hoe? Kom dan langs en ontdek het zelf. En natuurlijk luisteren we ook graag naar u. Wat is uw verhaal?

We geloven in de kracht van verhalen. Daarom zoeken en delen we graag waardevolle verhalen met burgers. Op deze manier ontstaat er een mooie en interessante manier van contact. Contact dat betekenisvol is voor de burger én voor de politie.

Wie we zijn? Next Generation is een beweging binnen de Nationale Politie die nadenkt over de politie van de toekomst. Onze toekomst!

De verhalen van Tjeerd de Walle worden afgewisseld door verhalen van collega’s, getoond op tablets, zodat iedere bezoeker deze zelfstandig kan bekijken en beluisteren. Verder zouden wij graag uw verhaal vast willen leggen, wanneer u daar geen bezwaar tegen heeft.

7,8,9

Om 19:00, 20:00 en 21:00 vertelt Tjeerd zijn verhaal. Ook tussen deze verhalen door bent u van harte welkom; de gehele avond zijn de verhalen op de tablets te beluisteren.

 

je bent welkom op 15 november 2019

Bekijk de verhalen van 2019

Alle verhalen van 2019 zijn hier terug te vinden.