Categorie: Anders, namelijk:

Meerdere vertellers

Naam verteller: ๐—”๐˜ƒ๐—ผ๐—ป๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ผ๐—น ๐—บ๐˜‚๐˜‡๐—ถ๐—ฒ๐—ธ ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜€๐—ณ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—•๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ธ ๐—ถ๐—ป ๐—ข๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—บ๐—ถ๐—ฟ๐—ฑ๐˜‚๐—บ

De Brink 4 - Oudemirdum Plan je route

Op vrijdag 18 november organiseert Bezoekerscentrum Mar en Klif weer een bruisende Verhalenavond rondom de Brink. Iedereen is welkom op deze avond in wintersfeer met vuurkorven, verhalen en muziek.

We hebben voor de Verhalenavond weer een bont gezelschap van vertellers en muzikanten bereid gevonden om hun โ€˜verhalenโ€™ te delen! Van geschiedenis tot sterrenkunde en fabels tot zielenzang. Kom genieten, kijken en luisteren naar โ€˜De Terugkeerโ€™ van Godfried Bomans door dominee Stephan de Jong in de Fontein Kerk en het Indianenverhaal met zielenzang en dans door Angela, Nora en Tessa van Soulgift Sound in de Heemtuin. Ontdek de snelheid van het heelal bij Lucas Hoogkamp en het verhaal over de aanleg van de Afsluitdijk door Alice Booij in het Bezoekerscentrum. Onder een hoge boom vertelt Marleen een verhaal van Toon Tellegen en even verderopย  hoor je de lieflijke klanken van Amazing Grace op lowwhistle door Geertje Bouma, vergezeld door Mayke Kloetstra die het prachtige Fryske gedicht ร›nderweis van Reinder Posthuma voordraagt.

De met lantaarntjes verlichte route eindigt op de Brink, waar je met een beker warme chocomelk of Glรผhwein gezellig met de muzikanten en vertellers kunt nazitten. Ongetwijfeld volgen daar bijzondere ontmoetingen en nog meer โ€˜sterkeโ€™ verhalen. Opgave is gewenst, de toegang is gratis en iedereen is welkom! Eventuele consumpties zijn voor eigen rekening.

De verhalenavond start om 20:00 uur en duurt tot omstreeks 22:00 uur. Kijk hier voor meer informatie en opgave.

je bent welkom op 17 november 2023

Bekijk de verhalen

Op Ferhalejรปn kinst harkje nei persoanlike ferhalen op de moaiste plakjes fan Fryslรขn. Hjir koest 18 novimber 2022 harkje nei ferhalen.