Het is een wonder, een ‘nieuw’ hart

Reny Boersma Bruinsma

Burgemeester Praamsmalaan 35 - Bolsward Plan je route

In 2017 kreeg ik een donorhart. Alle ingrepen vooraf konden niet voorkomen dat mijn leven een kwestie van overleven werd. Er werd veel voor me gebeden. Zelf bad en smeekte ik: “Heer help me alstublieft”. Ik luisterde veel naar muziek en gelukkig was ik creatief in het bedenken van oplossingen voor activiteiten buiten de deur. Ik maakte gedichten om mijn gedachten en emotie’s te kunnen uiten.

Graag wil ik dit delen met u/ jullie. Zo mooi om te laten zien en te mogen vertellen dat iemands leven weer zo waardevol kan zijn. Omdat de ander zijn/haar organen beschikbaar stelde. Bruisend van energie doe ik mijn ding. Een goede leefstyle is vereist en disciplinair medicijngebruik een must.

Afhankelijk van de groep zouden we ook enkele liederen kunnen zingen. Omdat de stenen van ons huis niet kunnen praten, vertel ik graag het verhaal. Ook gaan we bidden voor de zieken. En danken voor dit wonder.

Locatie: Het Keerpunt, Burgemeester Praamsmalaan 35, Bolsward
Aanvangstijd: 19.00 uur.
Duur: afhankelijk van interactie en liederen die gezongen worden.
Muzikale omlijsting door Tsjamme Wiersma.

je bent welkom op 15 november 2019

Bekijk de verhalen En plan je bezoek

Op deze website verzamelen we alle verhalen en vertellocaties. Raadpleeg de landkaart of locatielijst voor verhalen in jouw omgeving. Zo kun je gericht op pad. Naar welke verhalen ga jij luisteren op 15 november?