Verhalenavond op ‘grotere’ locaties rondom in de provincie

17.11.21 | 15:38

De Verhalenavond gaat door. De persconferentie van afgelopen vrijdag en de afgekondigde maatregelen hebben uiteraard wel invloed op Verhalenavond, met name op de vorm. Dat is de reden dat er wel verhalen verteld worden maar op een beperkt aantal locaties.

Hiermee willen we ervoor zorgen Verhalenavond doorgaat, maar op een manier die veilig is voor zowel vertellers als publiek. Het aantal vertellocaties wordt beperkt tot 20 en per locatie worden meerdere verhalen verteld, door verschillende sprekers. Zo probeert de organisatie zoveel mogelijk vertellers een podium te bieden.

De locaties maken een programma voor de avond en starten om 19:00 uur. Op deze wijze hoeft het publiek zich niet te verplaatsen want er komen meerdere vertellers aan bod. De locaties en het programma (vertellers) publiceert de organisatie komend weekend op de website. Bij de ingang van de locaties wordt de QR code check uitgevoerd. De bezoekers krijgen een vaste zitplaats toegewezen en de sprekers wisselen i.p.v. dat het publiek zich verplaatst.

‹ Terug naar overzicht