Vertellers gezocht

15.09.20 | 09:25

Op vrijdagavond 6 november vindt voor het derde achtereenvolgende jaar Verhalenavond plaats in Friesland. Iedereen met een verhaal mag een verhaal vertellen op een zelf te kiezen locatie. Denk hierbij aan een huiskamer, museum, kroeg, dorpshuis, bedrijf of gewoon lekker buiten in de tuin bij de vuurkorf.

Je hoeft geen literaire vertelling te houden, maar gewoon een verhaal zoals je dat aan een ander vertelt. Het verhaal duurt maximaal 8 minuten. Het thema is ‘Het Virus’. Betekent dit dat ieder verhaal over Corona moet gaan? Zeker niet! Misschien heb je het afgelopen half jaar wel een nieuwe liefde ontmoet, waarover je wilt vertellen. Of had jij ineens tijd om de zolder op te ruimen, en ben je daar op een verhaal gestuit! “Het Virus” is het uitgangspunt. Wat je ermee doet, mag je zelf weten.

Extra aandacht voor de zorg

Dit jaar besteden we extra aandacht aan de zorg en haar medewerkers. We hebben ook een aantal unieke zorg-instellingen die meedoen. Werk jij in de zorg en wil jij vertellen wat jij hebt meegemaakt in deze bijzondere periode? Meld je dan ook aan en vertel je verhaal.

Iedereen kan meedoen want ook jij hebt een verhaal!

Doe je mee?

Vertel ook een verhaal! Meld je verhaal en locatie hier aan. Op de website worden alle vertel locaties in kaart gebracht, zodat het publiek op 6 november een mooie route kan maken langs verschillende verhalen. Alle verhalen zijn gratis te beluisteren.

8 spelregels voor een goed verhaal

 

‹ Terug naar overzicht