Vraag & Aanbod

20.10.19 | 18:20

Lijkt het je leuk om muziek te maken op een vertellocatie? Wil je vertellen maar kun je zelf écht geen locatie vinden? Of heb je juist een locatie, maar geen verteller? Mail je vraag of aanbod naar info@verhalenavond.nl, dan zetten wij je oproep op deze pagina en social media. 

Verteller zoekt locatie:

Cornelis M. Netten – Heerenveen

Ik zoek een locatie om te vertellen in Heerenveen. Ik heb twee verhalen van elk ca. 5 minuten en vertel in het Nederlands. ‘Borderline’ gaat over een slachtoffer van een slechte omgeving en misbruik, die tot een drama leiden. ‘Schijngestalte’ gaat over de terugblik van een stervende man op zijn schijnleven.

Locatie zoekt vertellers:

Vertellen in een bieb!

Wil je vertellen op Verhalenavond, maar heb je nog geen locatie? Wat dacht je van de bibliotheek! De bibliotheken in Akkrum, Heerenveen, IJlst, Joure, Jubbega, Koudum, Lemmer, Sint Nicolaasga, Sneek, Witmarsum, Wommels en Workum bieden een podium aan vertellers.

Interesse? Neem dan contact op met een van de onderstaande contactpersonen:

Paula Adema, p.adema@bmf.nl (Akkrum, Heerenveen, Jubbega)

Maureen Smid, m.smid@bmf.nl (Lemmer, Joure)

e.vanwier@bmf.nl (IJlst, Witmarsum, Koudum, Wommels, Workum)

charis@bmf.nl (Sneek)

Locatie zoekt vertellers:

Vertellen in De Stadskas van Explore the North (Leeuwarden)

De Stadskas van Explore the North is één van de locaties van Verhalenavond in Leeuwarden! Het thema is ‘Als stenen konden spreken’.

Wat zouden de stenen van de Oldehove ons vertellen als ze konden praten? Welke verhalen hebben de muren van jouw huis? Of de klinkers waar je elke dag overheen fietst?

Op ons podium achter glas kun jij je eigen verhaal vertellen. Want ook jij hebt een verhaal! We kijken uit naar vertellers van alle leeftijden uit Leeuwarden én van daarbuiten. De verhalen mogen ongeveer 15 minuten duren. Meld je aan via dit formulier: https://forms.gle/CdvpmPJGsSjaPy2u8

Locatie zoekt vertellers, muzikanten en toneelspelers:

Op de Brink in Oudemirdum 

Wat was Verhalenavond vorig jaar een succes in Oudemirdum! Verhalen, acts, gedichten, geschiedenis, livemuziek, een drankje, een praatje, kortom: een Brink vol gezelligheid.

We hopen er dit jaar weer een bijzondere avond van te maken. Een avond om elkaar te ontmoeten en verhalen te delen, in Bezoekerscentrum Mar en Klif en buiten bij het kampvuur op de Brink.

We zoeken voor de avond nog vertellers, muzikanten en toneelspelers (aan de top of in de dop). Dus heb jij een verhaal of gedicht dat je wilt delen? Een liedje of act die je wilt spelen? Stuur dan een mailtje naar sabine@marenklif.nl. Het thema van Verhalenavond is ‘Als stenen konden spreken’.

Locatie zoekt vertellers:

Vertellocatie aangeboden: Salon de Uil

Wil jij 15 november graag vertellen, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Goed nieuws! Salon de Uil in hartje Leeuwarden biedt hun locatie aan voor vertellers op Verhalenavond. Salon de Uil biedt de mogelijkheid om in een prachtige, sfeervolle “huiskamer” je verhaal te vertellen.

Dus, heb jij nog een locatie nodig en lijkt Salon de Uil jou een mooie locatie? Stuur dan een mailtje naar info@salondeuil.nl of bel 06-45293394.

Meer informatie over de locatie vind je op www.salondeuil.nl

Ook een vraag of aanbod? Mail ‘m naar info@verhalenavond.nl

 

 

‹ Terug naar overzicht