Vraag & Aanbod

20.10.19 | 18:20

Lijkt het je leuk om muziek te maken op een vertellocatie? Wil je vertellen maar kun je zelf écht geen locatie vinden? Of heb je juist een locatie, maar geen verteller? Mail je vraag of aanbod naar info@verhalenavond.nl, dan zetten wij je oproep op deze pagina en social media. 

Locatie zoekt vertellers:

Vertellen in De Stadskas van Explore the North (Leeuwarden)

De Stadskas van Explore the North is één van de locaties van Verhalenavond in Leeuwarden! Het thema is ‘Als stenen konden spreken’.

Wat zouden de stenen van de Oldehove ons vertellen als ze konden praten? Welke verhalen hebben de muren van jouw huis? Of de klinkers waar je elke dag overheen fietst?

Op ons podium achter glas kun jij je eigen verhaal vertellen. Want ook jij hebt een verhaal! We kijken uit naar vertellers van alle leeftijden uit Leeuwarden én van daarbuiten. De verhalen mogen ongeveer 15 minuten duren. Meld je aan via dit formulier: https://forms.gle/CdvpmPJGsSjaPy2u8

 

Locatie zoekt vertellers:

Jouw verhaal in het theater!

Vertellen in een theater, hoe leuk is dat? Het kan bij Theater de Lawei in Drachten. De Lawei biedt 15 november het theater namelijk aan als vertellocatie.

Dus: heb jij nog geen locatie gevonden en lijkt de Lawei je een geschikte locatie voor jouw verhaal? Neem contact op met de Lawei via info@lawei.nl, of bel naar 0512-335050.

 

Locatie zoekt vertellers:

Museum ‘t Fiskershúske en Museum Dokkum: kom vertellen!

Heb je al een leuk verhaal, maar  nog geen locatie? In Dokkum en Moddergat wordt een leuke vertellocatie aangeboden! In museum ’t Fiskershúske te Moddergat kun je je verhaal in één van de woonkamers van het museum vertellen. Museum Dokkum biedt je de mogelijkheid om je verhaal te vertellen in het museum zelf. Waarschijnlijk op een plek met uitzicht op het Grootdiep!

Wil jij graag op een van deze locaties jouw verhaal ten gehore te brengen? Dat kan! Stuur een mailtje naar jjbosma@museumdokkum.nl of bel 0519 293 134.

 

Locatie zoekt vertellers:

Vertellen in een bieb!

Wil je vertellen op Verhalenavond, maar heb je nog geen locatie? Wat dacht je van de bibliotheek! De bibliotheken in Akkrum, Heerenveen, Joure, Jubbega, Koudum, Lemmer, Sneek, Wommels en Workum bieden een podium aan vertellers.

Interesse? Neem dan contact op met een van de onderstaande contactpersonen:

Paula Adema, p.adema@bmf.nl (Akkrum, Heerenveen, Jubbega)

Maureen Smid, m.smid@bmf.nl (Lemmer, Joure)

Els van Wier, e.vanwier@bmf.nl (Koudum, Wommels, Workum)

Charis de Chauvigny de Blot, charis@bmf.nl (Sneek)

 

Ook een vraag of aanbod? Mail ‘m naar info@verhalenavond.nl

 

 

‹ Terug naar overzicht