Aanmelden locatie

Wat leuk dat je met jouw locatie mee wilt doen aan Verhalenavond. Als je hier je gegevens invult kunnen vertellers de locatie aanvinken als ze zich aanmelden. Als je al vertellers hebt voor jouw locatie vragen we alsnog om hier je gegevens in te vullen. De vertellers die bij jou komen vertellen kunnen vervolgens de locatie in de lijst vinden op deze pagina.

Als je geen ‘vreemde’ vertellers op je locatie wilt komt er achter je locatie te staan (alleen voor geselecteerde vertellers). Wil je wel voor jouw onbekende vertellers, dan krijg je van ons een mail als een verteller zich aangemeld heeft voor jouw locatie en koppelen we jullie aan elkaar. Na ‘goedkeuring’ van de locatie wordt de verteller op de locatie geplaatst. We gaan ervan uit dat je zelf ook actief vertellers werft voor je eigen locatie, wij zijn niet verantwoordelijk voor het aantal aanmeldingen, uiteraard doen wij wel ons best om kenbaar te maken dat er locaties zijn die plek hebben voor vertellers.

Hier alleen een locatie aanmelden als er meerdere vertellers op dezelfde locatie een verhaal gaan vertellen. Let de vertellers moeten zich dan vervolgens nog wel aanmelden