Meld je aan voor zevende editie van Verhalenavond

06.06.24 | 13:56

Je kunt je weer aanmelden voor de Verhalenavond. We maken ons klaar voor de zevende editie van het grootste verhalen-event in Nederland. Op 15 november zal heel Friesland samenkomen om te luisteren naar verhalen in huiskamers, musea, cafés, theaters, overheidsgebouwen, bibliotheken, verenigingen en bedrijven.

Thema Verhalenavond 2024
Dit jaar staat Verhalenavond in het teken van het thema ’t Fjoer yn my oftewel ‘Het vuur in mij’. De verhalen kunnen gaan over datgene waar je echt enthousiast van wordt. Denk aan verhalen over passie, doorzettingsvermogen, vriendschap, zelfontdekking, creativiteit en mooie herinneringen. Maar ook verhalen over verbinding en gemeenschap, en hoe één persoon anderen kan inspireren en een kettingreactie van verandering teweeg kan brengen.

Ook jij hebt een verhaal!
Iedereen heeft een verhaal te vertellen. Het hoeft geen literaire vertelling te zijn; een eenvoudig verhaal zoals je dat aan een ander vertelt, is meer dan voldoende. Vertel over iets wat je hebt meegemaakt, wat je weet over de omgeving of deel iets bijzonders wat niet iedereen weet.

Aanmelden als verteller
Aanmelden als verteller kan vanaf nu! Zoek een geschikte locatie die past bij jou of jouw verhaal. Dit kan bij jou thuis zijn, bij de buren, of op een andere unieke plek zoals een bibliotheek of museum. Zodra je de locatie hebt geregeld en je je hebt aangemeld, wordt jouw verhaal en locatie op de kaart geplaatst, zodat het publiek weet waar ze terecht kunnen.

‹ Terug naar overzicht