Tips voor publiek

13.11.19 | 11:00

Tip 1: Ga voor drie tot vijf vertellocaties

Verhalenavond duurt drie uren. Dit klinkt misschien lang, maar voor je het weet is het voorbij. Het is daarom handig om van te voren drie tot vijf vertellocaties te kiezen die niet ver van elkaar af liggen. De meeste vertellers geven op de website een indicatie van hun verteltijd.

Tip 2: Als een locatie vol is…

Sommige locaties hanteren een maximum aantal bezoekers. Daarom kan het voorkomen dat een bepaalde locatie vol is. Je kunt dan even wachten tot de volgende vertelronde of naar een andere locatie in de buurt gaan.

Tip 3: Houd de website bij de hand

De website www.verhalenavond.nl is de gids voor jouw Verhalenavond. Een goede indruk van vertellocaties in jouw omgeving krijg je met de kaart van Friesland. En met de plaatsenlijst krijg je een alfabetisch overzicht van de dorpen en steden waar verteld wordt, inclusief verhalen en locaties.

Tip 4 / Verzoek: Foto’s delen?

Maak je foto’s? Zou je die dan willen delen via info@verhalenavond.nl? Dan plaatsen we die op de website en social media, zodat we een indruk kunnen geven van Verhalenavond in de hele provincie. Bedankt!

Tip 5: Verhalen in dezelfde straat

Elk verhaal heeft een eigen pagina op de website. Onderaan die pagina kun je zien of er meer vertellocaties zijn in de betreffende straat. Onderaan het verhaal van Frans aan de Emmakade zie je bijvoorbeeld het volgende:

‹ Terug naar overzicht